Op onze website die gaat over de Elektrische Fietsen Ervaringen hebben we natuurlijk ook een aantal merken eruit gelicht. Een aantal merken van dichtbij bekeken waarvan wij vinden dat dat de grotere merken zijn. We blijven natuurlijk (net zoals deze ebike merken) uitbreiden met nieuwe recensies en natuurlijk klachten die voorbij komen.

Om het neutraal te houden werken we natuurlijk op Alfabetische volgorde, zo krijgen we ook geen boze mail van een fabrikant! We willen ons zo neutraal mogelijk opstellen om op die manier ook jou van zo veel mogelijk goede en betrouwbare informatie te voorzien. Laten we beginnen:

Amslod

Logo van Amslod FietsenAl sinds 1915 bestaat Amslod en is het een speler op de markt van fietsen. Zij zijn pas echt doorgebroken toen ze begonnen zijn met het aanbieden van elektrische fietsen. Het is ook niet voor niets nu een grote speler op de markt. Op de pagina van Amslod fietsen kun je exact het verhaal over deze fabrikant lezen. Ben je meer nieuwsgierig naar de Amslod klachten? Dan kun je op de klachten pagina kiezen en lezen wat de mensen online nu van deze fabrikanten vinden.


Lees meer over Amslod Fietsen

Brinckers

Logo van BrinckersMet een groot assortiment aan elektrische fietsen is Brinckers een van de grotere spelers op deze markt. De bovenstaand en onderstaande concurrenten zien in deze fabrikant dan ook een geduchte tegenhanger die kwalitatieve fietsen op de markt zet. Wij hebben Brinckers goed van dichtbij bekeken en hun verhaal op de Brinckers fietsen pagina beschreven.

 

Lees meer over Brinckers Fietsen

Forza

Logo Forza FietsenAangezien Forza aangesloten is bij het Nationaal Fietsplan (NFP) en het Nationale fietsprojecten en Bedrijfsfietsen kun je er dus vanuit gaan dat ze het goed met de mensen voor hebben en hun fietsen goed willen promoten. In onze review en beschrijving van de Forza fietsen kun je lezen hoeveel jaar garantie je hebt en hoe ze te werk gaan.

 Lees meer over Forza Fietsen

Gazelle

Logo van Gazelle FietsenBijna iedereen kent het fietsmerk Gazelle, rede? Omdat het al sinds 1892 bestaat en het al een flink aantal jaar een groot stuk van de fietsmarkt had opgeslokt. Natuurlijk gaat de tijd vooruit en zijn er meerdere grote spelers bij gekomen zoals in onze lijst staat. Als je exact wil lezen wat ze nu doen en hoe ze de elektrische fietsen markt proberen te veroveren, dan moet je naar onze Gazelle fietsen review pagina waar alle details beschreven staan.

 Lees meer over Gazelle Fietsen

Sparta

Logo van Sparta FietsenBegonnen in 1917 onder de naam Verbeek & Schakel, dat is hoe we in het begin Sparta kenden. In 1930 veroverden ze Nederland met de motor- en bromfietsen, maar tegenwoordig is het een grote speler op het gebied van elektrische fietsen. Wij hebben het merk Sparta fietsen van dichterbij bekeken en hebben beschreven wat we tegen zijn gekomen over dit merk.

 Lees meer over Sparta Fietsen

Stella

Logo van Stella FietsenDe Stella fietsen staan bekend als echte Nederlandse fietsen, en aangezien Nederland een fietsland is, is het dan ook niet vreemd dat Stella één van de grotere spelers is in Nederland op het gebied van elektrische fietsen. Wil je weten hoeveel teams er dagelijks Stella fietsen bezorgen in Nederland? Of dat er veel Stella klachten zijn? En wat wij over het merk denken? Lees dan verder op de Stella fietsen pagina.

 Lees meer over Stella Fietsen