Bij het aanschaffen van een elektrische fiets zijn er veel zaken waar je rekening mee dient te houden. Een elektrische fiets dient namelijk aan al je eisen te voldoen, aangezien het iets is waar je toch langere periode plezier van moet beleven.

Het is eigenlijk net als bij een auto, wanneer je een auto wilt kopen kies je ook niet de eerste de beste, maar kijk je eerst rond welk merk het beste bij je past.

Een van die elektrische fiets merken die tegenwoordig een grote speler op de markt is, is Amslod.

De naam zelf bestaat al sinds 1915, maar is in de afgelopen jaren bekend geworden door het ruime aanbod elektrische fietsen.

Waarom kiezen voor Amslod?

Bij Amslod kunnen ze je een goede prijs-kwaliteit verhouding bieden, en er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Of je nou van een sportieve of een hippe fiets houdt, alle fietsen zijn uitgerust met de nieuwste technieken.

Hierbij kun je denken aan veilige fietsverlichting (die automatisch aangaat bij schemer en donker), een 43-volt e-bike systeem en een uniek lcd- kleurendisplay. Door de grote actieradius kun je op één acculading vele kilometers fietsplezier beleven. En dat met 6 jaar garantie op je nieuwe e-bike.

Dus een fiets kopen bij Amslod is niet zomaar even gedaan, er zijn veel dingen waar je op moet letten en waarbij ze je helpen te kiezen. Want het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je uiteindelijk weg fietst met een e-bike die aan jouw wensen en eisen voldoet, en daar zorgen ze bij Amslod zeker voor.

Waar let je op bij het kopen van een elektrische fiets van Amslod?

Zodra je besloten hebt om te gaan voor een elektrische fiets zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo kun je kiezen uit e-bikes van Amslod met een lage of hoge instap, zoals je gewend bent van de reguliere dames en heren fietsen. Maar ook veel mannen vinden een lage instap fijn, en daar hebben ze bij Amslod aan gedacht.

Zo kun je dus kiezen voor een herenfiets die van alle gemakken voorzien is en er ook uitziet als een herenfiets alleen dan beschikt over een lage instap.  Er kunnen een aantal uiterlijke kenmerken zijn die je belangrijk vindt, maar nog veel belangrijker is natuurlijk hoe de e-bike fietst. Een elektrische fiets moet namelijk helemaal bij jouw lichaam passen, zodat je tijdens het fietsen nergens last van krijgt.

Bij Amslod hebben ze goed begrepen dat je met een elektrische fiets flink wat kilometers wilt gaan maken, waardoor de fiets dus altijd geheel op jouw lichaam wordt afgestemd. En welke e-bike nou het beste bij je past kun je geheel vrijblijvend uitproberen door een testrit te maken.  

Testrit

Wanneer je benieuwd bent naar één van de Amslod fietsen kun je of vrijblijvend in de winkel of thuis in alle rust de fiets uitproberen. Een proefrit is belangrijk, want alleen op die manier kun je weten of de fiets die je graag zou willen kopen ook lekker fietst, en aangezien je veel kilometers gaat afleggen op je nieuwe e-bike is het wel zo prettig als dit ook het geval is.

Wil je meerdere fietsen uitproberen, geen probleem, geef het door en de fietsen staan voor jou klaar! Amslod is pas tevreden wanneer jij als klant dat ook bent.