Elektrische fietsen, ook wel bekend als e-bikes, zijn fietsen die je een duwtje in je rug geven wanneer jij dat nodig hebt. Dit duwtje in je rug kunnen ze geven doordat de e-bike beschikt over een elektrische ondersteuning. Zo kun je vaker en langer gebruik maken van je fiets en dus ook meer genieten van de buitenlucht.

Daarnaast kun je ook sneller op je bestemming zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld op school of op je werk, waar je niet bezweet hoeft aan te komen, maar gewoon lekker fris en fruitig arriveert. Ook de fietsroutes waar je voorheen alleen maar van kon dromen, zijn door de elektrische fiets nu een fluitje van een cent.

Allerlei soorten e-bikes van Brinckers

Er zijn zoveel verschillende soorten en merken elektrische fietsen, waardoor het voor de kopers soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien.

Bij Brinckers kun je rekenen op een enorm assortiment e-bikes in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan elektrische stadsfietsen, elektrische sportfietsen, elektrische moederfietsen en elektrische transportfietsen. En dan heb je hierin ook weer verschillende modellen, zo kun je ze in lage of hoge instap krijgen.

Dit betekent dus dat er eigenlijk altijd wel een Brinckers e-bike beschikbaar is die aan jouw eisen en wensen voldoet.

Voordelen de Brinckers elektrische fietsen

Uiteraard beschikken alle modellen e-bikes van Brinckers over A-merk onderdelen en zijn ze gemaakt van alleen maar de beste kwaliteit. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook niet voor niets twee kernwoorden bij Brinckers.

Op de accu van een Brinckers e-bike krijg je standaard drie jaar garantie, dus mocht er binnen drie jaar na aankoop toch iets niet goed zijn aan je accu dan wordt dit kosteloos gerepareerd of vervangen. Op het frame krijg je nog meer garantie, daar waar de meeste fietsenmerken vijf jaar frame garantie bieden, biedt Brinckers zijn klanten maar liefst zes jaar frame garantie.

Mocht je een service- en/of onderhoudsbeurt willen voor je Brinckers e-bike, dan kan dit bij maar liefst 250 verschillende servicepunten in Nederland en Belgiƫ. Zo is er dus altijd wel een servicepunt bij jou in de buurt.

Speciale aanbieding

Wanneer je een Brinckers e-bike koopt en je doet dit bij de fietsenwinkel dan krijg je maar liefst 100 euro korting op een speciaal pakket, namelijk het zorgeloze servicepakket.

Hiermee krijg je onder andere drie servicebeurten bij een van de verschillende servicepunten (met 250 servicepunten in heel Nederland en Belgiƫ is er altijd wel eentje bij jou in de buurt).

Daarnaast ontvang je ook nog een extra jaar accu garantie, waardoor je niet op drie maar op vier jaar garantie zit.

Maak een testrit

Wanneer je naar een van de verkooppunten van Brinckers komt, kun je meer informatie ontvangen over welke e-bike het beste bij je past. Wanneer je een e-bike graag zelf wil uitproberen kun je een testrit aanvragen bij een van de exclusieve verkooppunten van Brinckers.

Deze testrit kun je gemakkelijk en snel op de website van Brinckers aanvragen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk reactie via het opgegeven e-mail adres.