Wanneer je er op let zal het je opvallen dat er tegenwoordig steeds meer elektrische fietsen rondrijden. Waar je voorheen nog dacht dat alleen opa en oma in het bezit waren van een elektrische fiets, is dit vandaag de dag al lang niet meer het geval.

De e-bikes van tegenwoordig zijn geschikt voor jong en oud,  zo zie je zelfs steeds meer dertigers, veertigers en zelfs twintigers die beschikken over een e-bike, en waarom ook niet? Een elektrische fiets is namelijk de milieubewuste manier om op je werk te komen, of om te genieten van je omgeving, zonder al te veel inspanning.

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische fiets zal je er al snel achter komen dat de elektrische fietsen van Forza van een hoge kwaliteit gemaakt zijn waardoor de keuze snel gemaakt kan zijn. Op onze andere pagina’s kun je over de andere merken lezen zoals Amslod, Stella, Sparta en Gazelle.

Fietsend op je Forza fiets naar je werk

Je ziet steeds vaker dat mensen de fiets pakken en de auto laten staan, dit is niet alleen goed voor je conditie maar ook nog eens goed voor het milieu. Bij Forza zijn ze voorstanders van met de fiets naar het werk gaan en dit zie je terug aan het feit dat ze aangesloten zijn bij NFP (Nationale Fietsplan) en het Nationale fietsprojecten en Bedrijfsfietsen.

Het is dus zeker de moeite waard om even bij je werkgever te informeren hoe dit in elkaar zit, wie weet kun jij ook profiteren van deze voordelen.

Service bij Forza

Service is bij Forza een zeer belangrijk woord, sterker nog bij Forza is het woord service een begrip. Het doel is om de klanten zorgeloze en uiteraard veilige kilometers te bezorgen met zo min mogelijk omkijken.

Om dit te kunnen waarborgen maken ze gebruik van de beste kwaliteit onderdelen van alleen maar bekende merken, zoals Hesling en Axa, waardoor je dus lang plezier kunt beleven van je fiets.

Mocht je nou toch hulp nodig hebben doordat er zich een probleem voordoet, dan hoef je niet naar Forza toe te komen, dan komt Forza naar jou toe.

5 jaar garantie

Bij het kopen van een nieuwe elektrische fiets komt veel kijken, zo moet de fiets aan al je eisen voldoen. Wanneer je meer informatie wilt over de Forza elektrische fietsen staan er altijd adviseurs voor je klaar die samen met jou naar de best passende e-bike kunnen zoeken.

Doordat niet iedereen de mogelijkheid heeft om langs te komen beschikt Forza over een speciale service waarbij een adviseur geheel vrijblijvend bij jou thuis kan komen, zodat je samen op zoek kunt naar de beste Forza fiets.

En uiteraard kun je op dat moment ook meteen een testritje maken.

Ben je er uit welke e-bike het gaat worden, dan hoef je bij Forza niet lang te wachten tot je nieuwe fiets in de garage staat. De e-bikes van Forza zijn namelijk altijd direct leverbaar, en mocht het model dat je besteld hebt onverhoopt toch niet direct beschikbaar zijn, dan krijg je hiervan sowieso bericht.

Naast dat de Forza e-bikes direct leverbaar zijn kun je ook nog eens rekenen op maar liefst vijf jaar garantie op de vaste delen en twee jaar garantie op de losse delen. Je Forza e-bike kan overigens kosteloos bij jou thuis worden gerepareerd, mocht er toch nog iets mis zijn.

Wil je extra verzekerd zijn, dan kun je er voor kiezen om een elektrische fiets verzekering af te sluiten, zo weet je zeker dat je tegen alle ongevallen en diefstal verzekerd bent en kun je met een gerust hart fietsen.