Zodra je alle research hebt gedaan en je hebt een keuze kunnen maken uit één van de Stella fietsen, is het goed om te weten dat je bij Stella maar liefst 5 jaar garantie krijgt op je e-bike.

En ook al maken ze bij het ontwerpen van de fietsen gebruik van alleen maar A-merken en de beste materialen, het is altijd fijn om te weten dat als er toch iets niet goed is met je fiets dat je hier garantie op hebt.

Ook altijd leuk om te weten, Stella fietsen zijn fietsen van eigen bodem, dus een echte Nederlandse fiets! Zo kun je dus lekker op zijn Hollands, eigen land gaan ontdekken!

Nederland fietsland met Stella fietsen

In Nederland staan we bekend om onze fietsen, Nederland is dan ook een echt fietsland. Een goede fiets is het halve werk, of leuker gezegd met een goede fiets ben je al op de helft van je bestemming.

De e-bikes van Stella geven je net even dat duwtje in de rug wanneer je wind tegen hebt, en voor iedere fase in je leven is er een fiets die bij je past.

Een e-bike is al lang niet meer alleen voor zestigplussers, maar zeker ook voor de moderne milieubewuste jongeren generatie.

Ook al houden wij Nederlanders zo van fietsen, het fietsen moet natuurlijk wel leuk en vooral makkelijk blijven gaan. Is je conditie niet meer wat het geweest is, of fiets je iedere dag met twee kinderen op je fiets naar school en kun je wel een duwtje in je rug gebruiken? Dan is je Stella e-bike het ideale vervoersmiddel.

Het fijne aan een Stella fiets is dat wanneer er toch iets mis gaat en je hulp nodig hebt, dan komt het vertrouwde serviceteam van Stella gewoon naar je toe.

Stella gratis uitproberen

Met een Stella e-bike kun je heerlijk de omgeving ontdekken, zonder al te veel moeite want je hebt altijd dat steuntje in de rug. Welke activiteit je ook gaat doen, er is altijd een e-bike die bij je past, en dat voor een scherpe prijs.

Heb je een fiets uit de collectie gevonden die je aanspreekt, bij Stella kun je deze geheel vrijblijvend en gratis uitproberen. Dit kan bij jou thuis of in een van de Testcenters, net wat jij graag wil.

Snelle levering

Heb je de fiets van je dromen gevonden, dan hoef je bij Stella niet lang te wachten. Zo hebben de voorraad modellen e-bikes een levertijd van slechts 5 dagen. Dagelijks rijden er meer dan negentig service teams van Stella door Nederland, om de fietsen bij klanten af te leveren, en zodat toekomstige klanten een Stella elektrische fiets kunnen testen.

De fiets wordt gratis met uitleg bij jou thuis of op het werk afgeleverd! Zo weet je dus zeker dat wanneer je voor Stella kiest, je uiteindelijk een fiets hebt die geheel aan jouw wensen voldoet.

Service

Vanaf het eerste moment dat je contact hebt met Stella zal je merken dat service bovenaan hun lijstje staat. Ze doen er dan ook alles aan om hun klanten tevreden te houden. En dat is wel zo prettig wanneer je een e-bike koopt.

Een elektrische fiets is nou eenmaal een grote aankoop waarvan je jarenlang plezier moet kunnen beleven, en dat gaat een stuk beter wanneer de service uitstekend is.

Doordat er bij Stella alleen maar echte vakmensen in zowel de binnen als buitendienst werken ben je dus altijd verzekerd van deskundig advies en hulp. Service is waar Stella voor staat en waardoor Stella zo groot is kunnen worden in ons kleine fietsland.