Wij zijn 2 vrienden, hobbyisten, Pieter en Peter, al jarenlang fietsfans en hebben besloten tijdens een verjaardag, na het horen van veel klachten van familieleden over een bepaald merk elektrische fiets, om dat eens uit te gaan zoeken. Want het kon toch niet waar zijn dat er zoveel mensen zo enorm veel last zouden hebben gehad? Was hun ervaring zo enorm slecht? Of was het een beetje overdreven?

Het was een zoektocht, een flinke zoektocht, want je wil zo min mogelijk fouten maken en zo veel mogelijk informatie verzamelen en vergaren. We begonnen op het bekende Tros Radar forum en daar zijn we ons een hoedje geschrokken hoeveel klachten er wel niet op het internet staan. En niet zozeer over dit bepaald merk, maar ook over andere producten en diensten, we zijn afgehaakt bij het onderwerp Ziggo…

Via dat forum werden we gewezen op nog meer fora en nog meer plekken. We merkten dat veel van de informatie verspreid was, er was niet zozeer 1 plek waar alles verzameld was. Dat zorgt voor veel onduidelijkheid, ook bij ons. Maar gelukkig hebben we zoveel mogelijk weten te verzamelen op 1 plek.

Mocht je vragen hebben, kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen, vinden wij leuk!

Groeten,

Pieter & Peter